Dato Lørdag d. 4. december 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Domkantoriet, Graabrødre Pigekor og Domkirkens organister
Domkirkens egen julekoncert

Ved julekoncerten medvirker traditionen tro Graabrødre Klosterkirkes Pigekor og Juniorkor under ledelse af Anders Grankvist Schou og Domkantoriet under ledelse af domorganist Randi Elisabeth Mortensen. Musikalsk gæst ved koncerten er harpenisten Anette Gøl, som spiller værker af Felix Smith og Claude Debussy.

Programmet byder på en spændende rejse rundt i vore europæiske nabolandes rige musikalske juletraditioner fra Sverige over England til Tyskland og Frankrig vekslende med en række af vore skønne danske advents- og julesalmer.
Koncertens hovedværk bliver Benjamin Brittens fantastiske korværk 'A Ceremony of Carols´ for blandet kor og harpe.

Harpenisten Anette Gøl er uddannet på DKDM og Ecole Normale de Musique de Paris med solistdebut i 1984. Anette har i mange år arbejdet i orkestre i ind- og udland. Bl.a. var hun i en årrække tilknyttet Oslo Sinfonietta med ny musik som speciale. Som kammermusiker har hun spillet med forskellige besætninger, både i klassiske og fusionsgrupper á la verdensmusik. Ved siden af sit klassiske musikliv, har Anette været aktiv inden for professionelt børne- og ungdomsteater i 30 år, hvor hun både har virket som musiker, komponist og skuespiller. I dag arbejder Anette primært som Koncertmusiker og musik- og lydterapeut.