MAJ

Sted Graabrødre Klosterkirke, Jernbanegade 9, 5000 Odense C
Ulrik Andersen
Aftenkirke i Klosterkirken

Aftenkirken er et roligt rum midt i byens hektiske liv. En åben kirke, hvor du kan komme og gå, når du vil. Bruge dens muligheder for at tænde et lys, bede en bøn, have en samtale med præsten, lytte til musik eller meditere sammen med andre. Der er aftenkirke i Graabrødre Klosterkirke fredage i lige uger fra kl. 20.00 til 22.00.

I aftenens løb er der også kaffe på kanden og mulighed for en samtale under fire øjne med sognepræst Ulrik Andersen eller én af Aftenkirkens frivillige.

Der er også mulighed for at deltage i en af aftenens tre andagter: en indledende andagt kl. 20.00, en meditationsandagt kl. 20.45 og en nadverandagt kl. 21.45.

Velkommen i Aftenkirken!