This event has already taken place.

Domkirkens egen julekoncert

Dato Lørdag d. 8. december 2018, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Domkoret

Domkirkens egen Julekoncert – Fri entré

Lørdag d. 8. december kl. 15.00  Domkirkens egen julekoncert med medvirken af Domkantoriet og Graabrødre Pigekor under ledelse af organisterne Randi Elisabeth Mortensen og Anders Grankvist Schou samt blæsere fra Odense Symfoniorkester.

Programmet vil i år have særlig fokus på den skandinaviske julemusik med stemningsfulde korværker af blandt andre svenske Otto Olsson, finske Jean Sibelius og danske P. E. Lange-Müller. Undervejs i programmet, som også byder på værker for kor og blæsere samt orgelmusik fra kirkens dejlige kororgel, vil der blive rig anledning til at synge med på nogle af advents- og juletidens smukke salmer, og koncerten afsluttes traditionen tro med klokkespil fra domkirkens tårn, mens publikum forlader kirken.

Ophavsret: