Dato Tirsdag d. 20. juli 2021, Kl. 16:30 til kl. 17:45
Domorganist Else-Marie Kristoffersen

Værker af Mendelssohn, Schumann, Brahms, Franck og Langlais

Else-Marie Kristoffersen har diplomeksamen samt solistklasse-debut fra Det jyske Musikkonservatorium med domorganist Anders Riber og John Frandsen som lærere. Har endvidere en 1. pris i orgelspil fra den franske organist og komponist Gaston Litaizes orgelklasse i Paris. Else-Marie har studeret privat hos David Sanger, England og Andres Cea Galan, Spanien og deltaget i utallige mesterklasser. Hun blev i 2020 ansat som domorganist ved Helsingør Domkirke og spiller koncerter i såvel ind- som udland.

Else-Marie er engageret i formidling af orgelmusik til børn og unge og har siden 2010 været en del af Musikturnéteatret Elantori, som turnerer med musikalske kirkeforestillinger i landets kirker.