Kirkekontoret

Odense Domkirkes kontor er kirkekontor for Odense Domsogn (Skt. Knuds Sogn) dvs. offentlig kontor for personrigistreringen: fødsel, vielse, dødsfald, navngivning, navneændring og medlemsskab af folkekirken.

Kirkekontoret adminstrere tillige Odense Domkirkes og Graabrødre Klosterkirkes kirkeklige handlinger: dåb, konfirmation, vielse, begravelse/bisættelse, samt kirkernes gudstjenester, koncerter, møder, rundvisninger og øvrige aktiviteter.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på telefon eller ved besøg på adressen:

Domkirkens Kontor
Klosterbakken 2
Tlf. 66 12 03 92

Kirkekontoret har åbent:
Tirsdag til fredag kl. 9 - 13
Torsdag tillige kl. 16-18
Lørdag efter aftale
Mandag lukket

Bemærk at der i ugerne 29-30-31 er ændret åbningstider (13. jul - 2. august 2020)

Kirkekontoret har her åbent:
Tirsdag, torsdag og fredag kl. 9-13
Onsdag lukket. (Ved uopsættelige henvendelser kan kirketjenerne kontaktes på 20 46 40 35).
Torsdag kl. 16-18 lukket