Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

UngDomkirke

Hvert år flytter mange unge til Odense for at starte studie eller arbejde. Mange skal etablere nye netværk og vænne sig til en ny hverdag. Der er nok at se til, og det hele kan godt blive hektisk, og følelsen af at der stilles mange krav, kender de fleste med nyt studie eller arbejde alt for godt.

Måske er du lige flyttet hjemmefra og føler dig af og til alene uden familie og de gamle venner hjemmefra. Måske har du boet her nogle år, men aldrig rigtig fundet det fællesskab, hvor du føler dig hjemme. Du er ikke den eneste – selvom det godt kan føles sådan.

UngDomkirke er et tilbud om fællesskab med mening. Et kirkeligt fællesskab, hvor unge møder unge over et måltid mad til SU-venlige priser, og hvor du også er meget velkommen.

 

Vi mødes én gang om måneden i Domkirken. Aftenen starter kl. 18.00 med en musikalsk andagt ledet af en præst, hvor der er tid og plads til at finde ro i musikken og domkirkens skønne rum. Andagten tager hver gang et nyt tema op med udgangspunkt i en bibelsk tekst eller et teologisk udsagn, og med dagens tema i baghovedet runder vi andagten af, inden vi samles i kirkens mødelokaler og spiser aftensmad sammen.

UngDomkirke er nemlig også noget godt at spise. Mad og kaffe koster 50 kr. og der er mulighed for at købe øl og vand til fornuftige priser. Vi hjælpes ad med at få det hele gjort klar, hygger og snakker på kryds og tværs over bordene indtil aftenen slutter omkring kl. 20.00.